Om oss
Uppdrag
Aktuellt
Våra tjänster
Har du idéer för att göra skillnad?
Kontakta oss idag så kan vi förverkliga dem tillsammans!
Kontakta oss

Pushing Buttons breddar – tar in PR-specialist

Kommunikationsbyrån Pushing Buttons breddar sitt erbjudande och knyter till sig press- och PR-specialisten Märit Rönnols.

Märit har lång erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete med särskilt fokus på opinionsbildning, medierelationer och rådgivning. Märit kommer senast från en roll som kommunikationsansvarig på Sveriges Tidskrifter. Dessförinnan var hon pressekreterare på Lärarförbundet och har bland annat också arbetat på fackförbunden DIK och Kommunal. Märits specialområden är idéburen sektor och hon har också nischade områden där djup kunskap om hårdrock sticker ut; tidigare var hon SvD:s metalkritiker.

- Att få komma till Pushing Buttons har i praktiken inneburit att jag får göra allt som är roligt med min samlade erfarenhet. Från strategier och rena kompetensutvecklingsinsatser till budskapsformulering och policyarbete. Som byrå har vi hela bredden och jag har snabbt funnit min plats och kunnat möta kundernas behov.

säger Märit Rönnols.

- Pushing Buttons växer och med Märit fortsätter vi utveckla vårt erbjudande för samhällsaktörer. Flera nya uppdrag är planerade där Märits kompetens kommer vara viktig för att kunna erbjuda en helhetslösning. Det känns extra roligt att vi inleder vårt sjätte år med att etablera oss som en fullskalig kommunikationsbyrå.

säger Pontus Willebrand, VD och kreativ chef på Pushing Buttons.

Ladda ner pressmaterial
Pontus Willebrand
Varumärkesstrateg & VD
pontus@pushingbuttons.se