Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Läs vår integritetspolicy för mer information.
Om oss
Uppdrag
Aktuellt
Våra tjänster
Har du idéer för att göra skillnad?
Kontakta oss idag så kan vi förverkliga dem tillsammans!
Kontakta oss

Om oss

Pushing Buttons är mer än bara en kreativ byrå – vi är din engagerade partner.

Oavsett om det är små eller stora uppdrag så omfamnar vi varje projekt med passion och hela vidden av vår kompetens. 
Med djup erfarenhet inom kommunikation är vi specialiserade på att skapa kampanjer, annonser, design och strategier som verkligen ger avtryck. Vårt mål som din kreativa partner är att se till att just er fråga eller kamp får den uppmärksamhet den förtjänar och att vägen till förändring blir både tydligare och rakare.
Varje projekt för oss är en möjlighet, inte bara att leverera kreativa lösningar utan också att göra en meningsfull påverkan. Välkommen till en byrå där kreativitet möter förändring. 

Vi grundades 2018 och har sedan starten arbetat med många olika typer av uppdragsgivare och varumärken.

Vi har lång erfarenhet och ett stort engagemang för medlemsorganisationer, föreningar och andra samhällsaktörer. Idag består våra största kunder av fackförbund, människorättsorganisationer och offentliga verksamheter.
Idag består vi av ett kreativt team med olika förmågor och erfarenheter. Vi har pysslat med  allt från krishantering och it till författarskap och reklam. Vi är sju anställda och arbetar tätt och brett med kreatörer inom vårt kontaktnät av frilansare. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Mångsidig eller obeslutsam? Fredrika är vår grafiska designer som gör lite av varje. Vill ni ha en ny hemsida, ett eget typsnitt eller hotta upp en långdragen rapport med några illustrationer så är risken stor att Fredrika gärna hjälper till. Velputtar och fegisar undanbedes!

Fredrika Hultgren
Fredrika Hultgren
Grafisk design och front end development
fredrika@pushingbuttons.se

Vårt senaste stjärnskott Bujin fångar alla idé-bollar vi kastar mot henne. Hennes skills som volleyboll-tränare kanske har något med saken att göra? Efter flera år som restaurang-ägare valde Bujin att rikta om kreativiteten som egenföretagare och bli grafisk designer. Efter en praktikperiod hos oss kunde vi inte bara släppa henne, nu bollar hon timmarna mellan Pushing Buttons och att plugga klart. Vi ser fram emot examen så att vi får ha henne på heltid!

Bujin Erdene
Bujin Erdene
Jr Grafisk designer

Josefine är spindeln som håller ihop kontaktnätet av tryckerier, kunder och frilansare. Utöver kontakt med våra externa partners planerar och administrerar hon våra kampanjer irl och på sociala medier. Om du någon gång besöker vårt kontor ser du direkt vart Josefine sitter, det är det enda skrivbordet med ordning och reda.

Josefine Högberg
Josefine Högberg
Produktionsledare och contentspecialist
josefine.hogberg@pushingbuttons.se

Miranda från Mariatorget flexar sin manöver och trollar med orden. Utöver sina skills som ordkonstnär är Miranda vår (in)officiella tårtgeneral som förordar gräddiga fika-firanden för varje tillfälle. Det kan dock vara en fasad för att dölja ett skenande koffein-bruk.

Miranda Uribe Höjeberg
Miranda Uribe Höjeberg
Copywriter

Pontus är mannen som hatar klyschor och vill göra världen till ett bättre ställe, en strategisk design i taget. Utöver kundmöten, workshops och planering försöker Pontus klämma in lite egen grafisk formgivning i schemat och han tar varje chans han får att utveckla sina kunskaper inom 3D. Vill du höra mer om oss som företag är chansen stor att Pontus bjuder dig på lunch framöver.

Pontus Willebrand
Pontus Willebrand
Varumärkesstrateg & VD
pontus@pushingbuttons.se

Märit, lugnet från Dalarna, är vårt PR-proffs som står pall när det stormar i insändarsidorna. När vinden mojnat hjälper hon gärna till att stormsäkra med långsiktigt, strategiskt tänk kring kommunikation. Det är också Märit som strukturerar upp våra interna möten och försöker hålla oss någorlunda effektiva, fortsätt kämpa!

Märit Rönnols
Märit Rönnols
PR-strateg och rådgivare
marit.ronnols@pushingbuttons.se

Johannes är vår kreativa stjärna som leder oss framåt. Med flera års erfarenhet inom konst- och designvärlden använder han sina klokskaper för att utveckla bättre formgivning och starkare varumärken. Om man har tur kryddas allt med en nypa kaosmagi.

Johannes Blomgren
Johannes Blomgren