Om oss
Uppdrag
Aktuellt
Våra tjänster
Har du idéer för att göra skillnad?
Kontakta oss idag så kan vi förverkliga dem tillsammans!
Kontakta oss

Pushing Buttons värvar senior designer

Pushing Buttons knyter till sig den seniora designern Johannes Blomgren och stärker sitt erbjudande inom design och identitet.

Johannes Blomgren har lång erfarenhet av visuell kommunikation med spets inom övergripande kommunikationskoncept och illustration. Han fick en springande start i yrkeslivet då han direkt efter studier anslöt sig till den då nystartade designbyrån KIND Conceptual Branding.  

Jag har jobbat med Pushing Buttons tidigare på projektbasis och är så glad över att nu bli ett fast inslag i gänget. Framför allt är det möjligheten att arbeta med samhällsnyttig kommunikation som lockar, beställare med drivkraft bortom det kommersiella. Det har alltid varit något jag strävat efter, därför känns det här som en kanonmatchning, säger Johannes Blomgren.

Johannes har bred erfarenhet inom branschen och har utöver byrå även frilansat. Han kommer senast från en inhousetjänst som art director på EdTech-bolaget Learnster. Som en fördjupning av sin grafiska designpraktik har Johannes även läst en master i fri konst där han utforskade släktskap mellan varumärkesutveckling, affirmationer och kaosmagi.

Vi är stolta att Johannes väljer att ansluta sig till oss. Det ger Pushing Buttons möjlighet att ta oss an än mer komplexa uppdrag och fortsätta utvecklas. Vi etablerar oss som en kraft att räkna med i designvärlden med hans skicklighet och insikter, menar Pontus Willebrand, VD.
Ladda ner pressmaterial
Pontus Willebrand
Varumärkesstrateg & VD
pontus@pushingbuttons.se