Om oss
Uppdrag
Aktuellt
Våra tjänster
Har du idéer för att göra skillnad?
Kontakta oss idag så kan vi förverkliga dem tillsammans!
Kontakta oss

Pushing Buttons får ramavtal med Ånge kommun och Paper Province

Pushing Buttons har tecknat ramavtal med Paper Province, ett företagskluster som arbetar inom skogsbaserad bioekonomi, och Ånge kommun.

- Jag är stolt över att kunna konstatera att vi tillhör de vinnande byråerna. Vi fortsätter vår tillväxtresa med att ingå ramavtal i både offentlig och privat sektor. Det bekräftar att vi ligger rätt i våra satsningar och vägval och stärker oss på vägen framåt. Under våren2023 har vi knutit till oss både en PR-specialist och utökat vårt team av designers. Att vinna ramavtal visar att vi har möjligheterna att möta våra kunder oavsett behov tack vare vår bredd. Pontus Willebrand, VD

I upphandlingen för Paper Province deltog 16 byråer. Uppdraget gäller kommunikationstjänster för verksamheten samt offentligt finansierade projekt inom organisationen. För Ånge kommun handlar uppdraget om kommunikations- och reklambyråtjänster inklusive strategisk kommunikation och materialproduktion. Där deltog totalt 17anbudsgivare. Båda avtalen är möjliga att ha över fyra år.

Ladda ner pressmaterial
Pontus Willebrand
Varumärkesstrateg & VD
pontus@pushingbuttons.se